2011. július 29., péntek

Domán István: Menekülés - Jelenlegi ára: 2 540 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! MenekülésA könyv listaára: 2990 Ft. Leírás:
Az Országos Rabbiképző Intézet professzorának memoárja azokba az időkbe kalauzolja az olvasóját amelyeket fiatalemberként az Amerikai Egyesült Államokban töltött. A történet 1956-ban indul, amikor a biztonságos és nyugalmas élet reményében feleségével együtt disszidál, és Ausztriában élő rokonai segítségével kijut az Egyesült Államokba. A valóra vált álom azonban korántsem olyan boldog és könnyed, mint ahogyan az otthonról látszódott: a hidegháborúval és a nehéz gazdasági helyzettel küzdő Amerikában ugyanis emberfeletti harcot kell folytatnia a megélhetésért, amelyet nemcsak a nyelvtudás hiánya nehezít meg, de a faji megkülönböztetés is. Domán István rendkívül olvasmányos, magával ragadó kötetében egy huszadik századi magyar zsidó sorsának állomásait követhetjük nyomon, miközben átfogó képet kapunk az ötvenes-hatvanas évek Amerikájának politikai és gazdasági feszültségeivel terhes világáról is. ISBN: 978-963-9365-90-2A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 540 Ft

Az aukció vége: 2011-07-31 04:25
. Domán István: Menekülés - Jelenlegi ára: 2 540 Ft

Fontos